ISPARTA / KEÇİBORLU - Kılıç Ortaokulu

Ock

Yavaş ve derin nefes almak stresi azaltmanın yanısıra beyninize de daha fazla oksijen göndererek, daha iyi düşünmenizi sağlar. Nefesinizi düzenlemeyi hem sınava başlamadan, hem de sınavda zorlandığınızı hissettiğiniz anda hemen uygulayın. Bu size zaman kaybettirmek yerine, daha hızlı soruları çözmenizi sağlayacaktır.Öğrencilerimizin sınav kaygılarını azaltmak için nefes egzersizi çalışmaları yapıldı.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimizin sınav hazırlık sürecinde sorularını rahatlıkla sorabilecekleri soru çözüm köşesi oluşturuldu. Her öğretmenin boş zamanına göre soru sorabilecekleri zaman dilimleri belirlenerek öğrencilerimiz öğretmenlerine daha rahat ulaşmaları sağlandı.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

OKÇULUK SPORU İLE TANIŞTIK

Öğrencilerimiz, Keçiborlu Gençlik Spor Merkezine giderek okçuluk salonunda ok attılar, eğlenceli vakit geçirdiler. Keçiborlu Gençlik Spor Merkezine ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Öğrencilerimiz projenin  ilk yarışması olan sözlük tasarımını yaptılar.Eğlenerek öğrendiler ve farklı tasarımlar ortaya çıkardılar.